Acer Chromebook Reparatie

Is uw Acer Chromebook stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw laptop genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van alle soorten Acer Chromebooks. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw laptop ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Acer Chromebook LCD en scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het LCD van uw laptop defect? Geeft de laptop helemaal geen beeld meer of ziet u strepen? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook accu reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de accu van uw laptop versleten of defect? Valt de laptop zomaar uit of gaat de batterij erg snel leeg? Dan is de kans groot dat uw accu moet worden vervangen.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook oplaadaansluiting reparatie
 • Laadt uw laptop niet meer op of is het oplaadpunt beschadigd? Dan kunnen wij uw oplaadconnector vervangen.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook SSD vervangen of plaatsen
 • Is uw geheugen vol en wilt u dit uitbereiden of is uw laptop traag en wilt u snelle SSD in uw laptop hebben? Bij HolySmartphone kunnen wij uw huidige hardeschijf vervangen met een nieuwe SSD.
 
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook HDD vervangen of plaatsen
 • Is uw hardeschijf defect of wilt u uw geheugen uitbereiden? Bij HolySmartphone vervangen wij uw hardeschijf snel met een capiciteit naar keuze.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook RAM geheugen vervangen of plaatsen
 • Is uw laptop traag wanneer u gebruik maakt van meerdere programma's? Dit kan komen door onvoldoende RAM geheugen in uw laptop. Bij HolySmartphone kunnen wij extra RAM geheugen in uw laptop plaatsen.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook toetsenbord reparatie
 • Is het toetsenbord van uw laptop defect? Doen een aantal toetsen het helemaal niet of wordt een toets zonder bedoeling ingedrukt? Dan kunnen wij uw toetsenbord repareren.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook software herstel
 • Is de software van uw laptop vastgelopen? Of wilt u alle programma's en virussen verwijderen en schoon beginnen? Dan kunnen wij de software herstellen.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook waterschade reparatie
 • In geval van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
 
 
Prijs:Op aanvraag

Acer Chromebook reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Acer Chromebook niet naar wens of is uw laptop kapot? Dan kunnen wij uw Acer Chromebook snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste laptop en Laptop reparaties kunnen wij binnen 1 dag voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde laptop. Daarnaast kunt u ook bij onze Acer experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

Wij ontvangen vele klanten voor Acer Chromebook Retina 15 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur