Apple Watch Series 1 42mm Reparatie

Is uw Apple Watch Series 1 42mm stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Apple Watch Series 1 42mm genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple Watch Series 1 42mm. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Watch ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple Watch Series 1 42mm Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
  • Is het scherm van uw Apple Watch gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:2 dagen
Normale prijs:€ 155
Nu voor:€ 139,99

Apple Watch Series 1 42mm Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
  • Gaat de accu van uw Apple Watch nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:2 dagen
Normale prijs:€ 70
Nu voor:€ 64,99

Apple Watch Series 1 42mm Waterschade herstel
  • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:2 dagen
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Apple Watch Series 1 42mm Laadconnector reparatie
  • Laadt uw Apple Watch slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:2 dagen
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ Op aanvraag

Apple Watch Series 1 42mm Software herstel
  • Is de software van uw Apple Watch vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op. Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Apple Watch Series 1 42mm Overige reparatie
  • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Apple Watch Series 1 42mm reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Apple Watch Series 1 42mm niet naar wens of is uw Watch kapot? Dan kunnen wij uw Watch snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Watch reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Watch Daarnaast kunt u ook bij onze Apple experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Watch reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, batterij/accu vervangen, waterschade reinigen. Heeft uw Watch waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Apple Watch Series 1 42mm reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

  • Reparaties klaar terwijl u wacht
  • Originele onderdelen
  • No Cure No Pay
  • U ontvangt een officiële factuur