Xiaomi Redmi Note 7 reparatie

Is uw Xiaomi Redmi Note 7 stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Redmi Note 7 genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Xiaomi Redmi Note 7. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Redmi Note 7 ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Xiaomi Redmi Note 7 Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw Redmi Note 7 gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw Redmi Note 7 nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Xiaomi Redmi Note 7 Laadconnector reparatie
 • Laadt uw Redmi Note 7 slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Xiaomi Redmi Note 7 Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw Redmi Note 7 defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Luidspreker reparatie
 • Speelt uw Redmi Note 7 geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Xiaomi Redmi Note 7 Software herstel
 • Is de software van uw Redmi Note 7 vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op? Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Xiaomi Redmi Note 7 Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Xiaomi Redmi Note 7 reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Xiaomi Redmi Note 7 niet naar wens of is uw Redmi Note 7 kapot? Dan kunnen wij uw Redmi Note 7 snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Redmi Note 7 reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Redmi Note 7. Daarnaast kunt u ook bij onze Xiaomi experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Redmi Note 7 reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Redmi Note 7 waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Xiaomi Redmi Note 7 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur