Apple iMac 27 (A1312) 2009-2011 reparatie

Is uw Apple iMac 27 (A1312) 2009, 2010, 2011 stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw iMac genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van alle soorten Apple iMacs. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw computer ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple iMac LCD en scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het LCD van uw iMac defect? Geeft de computer helemaal geen beeld meer of ziet u strepen? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iMac accu reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de accu van uw iMac versleten of defect? Valt de computer zomaar uit of gaat de batterij erg snel leeg? Dan is de kans groot dat uw accu moet worden vervangen.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iMac SSD vervangen of plaatsen
 • Is uw geheugen vol en wilt u dit uitbereiden of is uw iMac traag en wilt u snelle SSD in uw iMac hebben? Bij HolySmartphone kunnen wij uw huidige hardeschijf vervangen met een nieuwe SSD.
 
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iMac RAM geheugen vervangen of plaatsen
 • Is uw iMac traag wanneer u gebruik maakt van meerdere programma's? Dit kan komen door onvoldoende RAM geheugen in uw iMac. Bij HolySmartphone kunnen wij extra RAM geheugen in uw iMac plaatsen.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iMac software herstel
 • Is de software van uw iMac vastgelopen? Of wilt u alle programma's en virussen verwijderen en schoon beginnen? Dan kunnen wij de software herstellen.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iMac moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iMac waterschade reparatie
 • In geval van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
 
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iMac 27 (A1312) 2009-2011 reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Apple iMac niet naar wens of is uw iMac kapot? Dan kunnen wij uw Apple iMac snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste iMac en Laptop reparaties kunnen wij binnen 1 dag voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde computer. Daarnaast kunt u ook bij onze Apple experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

Wij ontvangen vele klanten voor Apple iMac Retina 15 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur