Apple Macbook Retina 12 (A1534) 2015-2016 reparatie

Is uw Apple Macbook Retina 12 (A1534) 2015, 2016 stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Macbook genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van alle soorten Apple Macbooks. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw laptop ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple Macbook LCD en scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het LCD van uw Macbook defect? Geeft de laptop helemaal geen beeld meer of ziet u strepen? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook accu reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de accu van uw Macbook versleten of defect? Valt de laptop zomaar uit of gaat de batterij erg snel leeg? Dan is de kans groot dat uw accu moet worden vervangen.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook oplaadaansluiting reparatie
 • Laadt uw Macbook niet meer op of is het oplaadpunt beschadigd? Dan kunnen wij uw oplaadconnector vervangen.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook SSD vervangen of plaatsen
 • Is uw geheugen vol en wilt u dit uitbereiden of is uw Macbook traag en wilt u snelle SSD in uw Macbook hebben? Bij HolySmartphone kunnen wij uw huidige hardeschijf vervangen met een nieuwe SSD.
 
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook HDD vervangen of plaatsen
 • Is uw hardeschijf defect of wilt u uw geheugen uitbereiden? Bij HolySmartphone vervangen wij uw hardeschijf snel met een capiciteit naar keuze.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook RAM geheugen vervangen of plaatsen
 • Is uw Macbook traag wanneer u gebruik maakt van meerdere programma's? Dit kan komen door onvoldoende RAM geheugen in uw Macbook. Bij HolySmartphone kunnen wij extra RAM geheugen in uw Macbook plaatsen.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook toetsenbord reparatie
 • Is het toetsenbord van uw Macbook defect? Doen een aantal toetsen het helemaal niet of wordt een toets zonder bedoeling ingedrukt? Dan kunnen wij uw toetsenbord repareren.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook software herstel
 • Is de software van uw Macbook vastgelopen? Of wilt u alle programma's en virussen verwijderen en schoon beginnen? Dan kunnen wij de software herstellen.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
 
Prijs:Op aanvraag

Apple Macbook waterschade reparatie
 • In geval van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
 
 
Prijs:Op aanvraag

Macbook Retina 12 (A1534) 2015-2016 reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Apple Macbook niet naar wens of is uw Macbook kapot? Dan kunnen wij uw Apple Macbook snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Macbook en Laptop reparaties kunnen wij binnen 1 dag voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde laptop. Daarnaast kunt u ook bij onze Apple experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

Wij ontvangen vele klanten voor Apple Macbook Retina 15 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur