Corona virus

Update: 26-04-2020

Momenteel hanteren wij onze reguliere openingstijden, enkel hebben wij op donderdagavond tijdelijk geen koopavond, indien dit verandert zullen wij dit altijd melden.

Wegens het Coronavirus hanteren wij momenteel voorzorgsmaatregelen. Aangezien telefoons en tablets een bron van besmetting zijn kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen die de verspreiding van het virus vertragen of tegengaan. Daarom hebben wij per direct de volgende voorzorgsmaatregelen doorgevoerd om besmettingsgevaar te beperken:

Medewerkers schudden geen handen en houden minimaal 1.5 meter afstand.
Voor u en onze eigen veiligheid houden wij anderhalve meter afstand. In onze winkel hebben wij een rode lijn voor de balie geplaatst om de minimale afstand te waarborgen. Wij zijn liever geopend met vergaande maatregelen dan dat wij onze winkel moeten sluiten.

Indien u gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft kunnen wij u momenteel alleen per post-order helpen.
Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn indien u ziek bent.

Aan onze balie is isopropyl-alcohol beschikbaar, hiermee ontsmetten wij uw apparaat voordat wij het in behandeling nemen.
Telefoons en tablets zijn een bron voor bacteriën. Wegens de aangescherpte maatregelen verzoeken wij u om uw toestel te ontsmetten voordat wij deze behandelen.

Deze isopropyl-alcohol mag ook worden gebruikt voordat u het pin apparaat gebruikt.
Voor uw eigen veiligheid kunt u de terminal eerst ontsmetten voor u deze gebruikt. Zo hoeft u niet verplicht iets aan te raken wat u niet fijn vind.

Online bestellingen worden zoals altijd verwerkt en verzonden, momenteel zijn er geen bijzonderheden.
Alle bestellingen welke voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog aangetekend verzonden, onze klantenservice staat voor u klaar mocht u vragen hierover hebben.

 

Op deze manier hopen wij de gezondheid van onze klanten en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen.

Indien u verder vragen heeft, neem dan contact met ons op. Zie onze contactpagina.

Openingstijden:

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Bevrijdingsdag Gesloten