Huawei P20 Pro (CLT-L29C) Reparatie

Is uw Huawei P20 Pro (CLT-L29C) stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw P20 Pro genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Huawei P20 Pro. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht!   Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw P20 Pro ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Huawei P20 Pro Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw P20 Pro gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 350
Nu voor:€ 324,99

Huawei P20 Pro Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw P20 Pro nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 74,99

Huawei P20 Pro Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Huawei P20 Pro Laadconnector reparatie
 • Laadt uw P20 Pro slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Achterkant reparatie / vervangen (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de achterkant van uw P20 Pro gebroken of beschadigd? Dan kunnen wij deze vakkundig en snel repareren met een originele kwaliteit onderdeel.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 90
Nu voor:€ 69,99

Huawei P20 Pro Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw P20 Pro defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Luidspreker reparatie
 • Speelt uw P20 Pro geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Voorraad:Ja
  
Prijs:Op aanvraag

Huawei P20 Pro Software herstel
 • Is de software van uw P20 Pro vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op. Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 45
Nu voor:€ 34,99

Huawei P20 Pro Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
Tijd: 
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Pro (CLT-L29C) reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Huawei P20 Pro niet naar wens of is uw P20 Pro kapot? Dan kunnen wij uw P20 Pro snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste P20 Pro reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde P20 Pro. Daarnaast kunt u ook bij onze Huawei experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende P20 Pro reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw P20 Pro waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Huawei P20 Pro reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur