Huawei P20 (EML-L29C) Reparatie

Is uw Huawei P20 (EML-L29C) stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw P20 genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Huawei P20. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht!   Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw P20 ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Huawei P20 Scherm reparatie / vervangen (A+ Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw P20 gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met hoge kwaliteit imitatie scherm.
Tijd:90 min
Normale prijs:€ 160
Nu voor:€ 139,99

Huawei P20 Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw P20 gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 200
Nu voor:€ 169,99

Huawei P20 Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw P20 nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 70
Nu voor:€ 49,99

Huawei P20 Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Huawei P20 Laadconnector reparatie
 • Laadt uw P20 slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Achterkant reparatie / vervangen (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de achterkant van uw P20 gebroken of beschadigd? Dan kunnen wij deze vakkundig en snel repareren met een originele kwaliteit onderdeel.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 59,99

Huawei P20 Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw P20 defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Luidspreker reparatie
 • Speelt uw P20 geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:90 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Voorraad:Ja
  
Prijs:Op aanvraag

Huawei P20 Software herstel
 • Is de software van uw P20 vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op. Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 45
Nu voor:€ 34,99

Huawei P20 Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
Tijd: 
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 0,00
Nu voor:Op aanvraag

Huawei P20 (EML-L29C) reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Huawei P20 niet naar wens of is uw P20 kapot? Dan kunnen wij uw P20 snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste P20 reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde P20. Daarnaast kunt u ook bij onze Huawei experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende P20 reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw P20 waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Huawei P20 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur