Apple iPhone 5c reparatie

Is uw Apple iPhone 5c stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw iPhone 5c genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple iPhone 5c. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw iPhone 5c ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple iPhone 5c Scherm reparatie / vervangen (Budget)
 • Is het scherm van uw iPhone 5c gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een voordelig imitatiescherm van goede kwaliteit.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 39,99

Apple iPhone 5c Scherm reparatie / vervangen (Basic)
 • Is het scherm van uw iPhone 5c gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een imitatiescherm van hoge kwaliteit.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 75
Nu voor:€ 49,99

Apple iPhone 5c Scherm reparatie (Origineel / OEM)
 • Is het scherm van uw iPhone 5c gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een originele / OEM kwaliteit scherm.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 69,99

Apple iPhone 5c Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw iPhone 5c nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:30 min
Normale prijs:€ 65
Nu voor:€ 39,99

Apple iPhone 5c Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 39,99

Apple iPhone 5c Laadconnector reparatie
 • Laadt uw iPhone 5c slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 39,99

Apple iPhone 5c Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 65
Nu voor:€ 44,99

Apple iPhone 5c Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:60 miin
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 29,99

Apple iPhone 5c Achterkant reparatie / vervangen (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de achterkant van uw iPhone 5c gebroken of beschadigd? Dan kunnen wij deze vakkundig en snel repareren met een originele kwaliteit onderdeel.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 125
Nu voor:€ 99,99

Apple iPhone 5c Home knop reparatie
 • Werkt uw homeknop niet meer goed of is deze beschadigd? Dan kunnen wij de homeknop van uw iPhone 5c vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 55
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone 5c Knoppen reparatie
 • Als de aan- en uitknop, trilknop of volumeknoppen slecht of niet meer functioneren, dan kunnen wij deze voor u vervangen.
Tijd:2 uur
Normale prijs:€ 90
Nu voor:€ 69,99

Apple iPhone 5c Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw iPhone 5c defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 39,99

Apple iPhone 5c Headphonejack reparatie
 • Als uw koptelefoon geen geluid meer doorgeeft of wanneer u nog slechts geluid aan één kant hoort moet uw koptelefoonaansluiting worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 39,99

Apple iPhone 5c Luidspreker reparatie
 • Speelt uw iPhone 5c geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone 5c Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 55
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone 5c Trilfunctie reparatie
 • Maakt uw iPhone 5c rare geluiden wanneer het toestel trilt? Of vibreert het toestel helemaal niet meer? Dan moet de trilmotor worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 55
Nu voor:€ 24,99

Apple iPhone 5c Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone 5c Software herstel
 • Is de software van uw iPhone 5C vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op. Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone 5c Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Apple iPhone 5c reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Apple iPhone 5c niet naar wens of is uw iPhone 5c kapot? Dan kunnen wij uw iPhone 5c snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste iPhone 5c reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde iPhone 5c. Daarnaast kunt u ook bij onze Apple experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende iPhone 5c reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw iPhone 5c waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Apple iPhone 5c reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur