Oneplus 3T reparatie

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van Oneplus smartphones. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw smartphone ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van originele onderdelen.

Oneplus 3T Scherm & glas reparatie / vervangen ORIGINEEL
 • Als uw touchscreen niet meer reageert, als het scherm gebroken is maar nog wel beeld geeft. De hele voorkant wordt dan vervangen met een originele kwaliteit voor-unit, inclusief touchscreen, AMOLED en glas.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 249,-
Nu voor:€ 199,99

Oneplus 3T Batterij vervangen ORIGINEEL
 • Als de batterij van uw Oneplus 3T nog maar een paar uur meegaat, wanneer het toestel zomaar uitvalt of als de accu bol staat, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Oneplus 3T moederbord reparatie
 • HolySmartphone voert als één van de weinige reparateurs ook moederbord reparaties uit op uw toestel. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:2 dagen
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Oneplus 3T Vochtschade / waterschade behandeling
 • HolySmartphone biedt een speciale behandeling aan in gevallen van waterschade. Meer dan 70% van de toestellen is nog te herstellen na waterschade.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normaal:€ 79,-
Nu voor:€ 44.99

Oneplus 3T Staat uw reparatie er niet bij?
 • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Oneplus 3T reparatie Zaanstad, Kennemerland en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Is uw Oneplus 3T kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 3 uur gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht.

Wij ontvangen vele klanten voor Oneplus reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Reparatieprijs inclusief BTW en garantie
 • All-in-one concept: Reparatie, inkoop, verkoop & inruil
 • Klaar terwijl u wacht
 • No Cure, No Pay
 • Geen onderzoekskosten
   

Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.