Samsung Galaxy J5 2017 (SM-J530F) reparatie

 

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Samsung Galaxy J5 2017 (J530F). U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van originele Samsung onderdelen.

Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) Scherm & glas reparatie / vervangen ORIGINEEL
  • Als uw touchscreen niet meer reageert, als het scherm gebroken is maar nog wel beeld geeft. De hele voorkant wordt dan vervangen met een origineel voor-unit, inclusief touchscreen, AMOLED en glas.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 220,-
Nu voor:€ 149,99

Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) Achterkant reparatie ORIGINEEL
  • Als u uw telefoon heeft laten vallen en de achterkant is gebarsten, dan heeft u een achterkant reparatie nodig. De achterkant wordt snel vervangen met een originele backcover.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 100,-
Nu voor:Op aanvraag

Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) Batterij vervangen ORIGINEEL
  • Als de batterij van uw Samsung nog maar een paar uur meegaat, wanneer het toestel zomaar uitvalt of als de accu bol staat, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 99,-
Nu voor:€ 69,99

Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) moederbord reparatie
  • HolySmartphone voert als één van de weinige reparateurs ook moederbord reparaties uit op uw toestel. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:2 dagen
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) Vochtschade / waterschade behandeling
  • HolySmartphone biedt een speciale behandeling aan in gevallen van waterschade. Meer dan 70% van de toestellen is nog te herstellen na waterschade.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normaal:€ 79,-
Nu voor:€ 44.99

Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) Staat uw reparatie er niet bij?
  • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 


Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) reparatie Zaanstad, Kennemerland en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Dus is uw Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 30 minuten gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij iedere dag tot 19:00 uur beschikbaar.

Wij ontvangen vele klanten voor Samsung Galaxy A5 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

  • Reparaties klaar terwijl je wacht.
  • Iedere dag tot 19:00 uur geopend.
  • No Cure No Pay.
  • U ontvangt een officiële factuur.
Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.