Samsung Galaxy J6 2018 (J600F) Reparatie

Is uw Samsung Galaxy J6 (2018) (SM-J600F) stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Galaxy J6 (2018) genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Samsung Galaxy J6 (2018). U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Galaxy J6 (2018) ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Samsung Galaxy J6 (2018) Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw Galaxy J6 (2018) gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 125
Nu voor:€ 99.99

Samsung Galaxy J6 (2018) Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw Galaxy J6 (2018) nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 90
Nu voor:€ 69.99

Samsung Galaxy J6 (2018) Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Samsung Galaxy J6 (2018) Laadconnector reparatie
 • Laadt uw Galaxy J6 (2018) slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J6 (2018) Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Samsung Galaxy J6 (2018) Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J6 (2018) Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J6 (2018) Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw Galaxy J6 (2018) defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J6 (2018) Luidspreker reparatie
 • Speelt uw Galaxy J6 (2018) geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J6 (2018) Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J6 (2018) Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy J6 (2018) Software herstel
 • Wanneer uw Galaxy J6 (2018) weinig Wifi netwerken toont of wanneer deze slecht verbinding maakt met Wifi, bluetooth of GPS moet deze antenne worden gerepareerd.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Samsung Galaxy J6 (2018) Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samsung Galaxy J6 (2018) (SM-J600F) reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Samsung Galaxy J6 (2018) niet naar wens of is uw Galaxy J6 (2018) kapot? Dan kunnen wij uw Galaxy J6 (2018) snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Galaxy J6 (2018) reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Galaxy J6 (2018). Daarnaast kunt u ook bij onze Samsung experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Galaxy J6 (2018) reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Galaxy J6 (2018) waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Samsung Galaxy J6 (2018) reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur