Samsung Galaxy S5 (G900F) reparatie

 

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Samsung Galaxy S5. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Samsung S5 ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van originele Samsung onderdelen.

Samsung Galaxy S5 Scherm & glas reparatie / vervangen zwart of wit ORIGINEEL
  • Als uw touchscreen niet meer reageert, als het scherm gebroken is maar nog wel beeld geeft. De hele voorkant wordt dan vervangen met een origineel voor-unit, inclusief touchscreen, AMOLED, glas en homeknop. Hierdoor blijft ook uw fabrieksgarantie behouden.
Tijd:120 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 200,-
Nu voor:€ 149,99

Samsung Galaxy S5 Scherm, beeld & glas reparatie / vervangen zwart of wit ORIGINEEL
  • Als uw scherm niet meer reageert, beeld op zwart blijft en/of als het scherm gebroken is. De hele voorkant wordt dan vervangen met een origineel voor-unit, inclusief touchscreen, AMOLED, glas en homeknop. Hierdoor blijft ook uw fabrieksgarantie behouden.
Tijd:120 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 200,-
Nu voor:€ 154,99

Samsung Galaxy S5 camera lens reparatie
  • Wanneer er een barst in uw achtercamera zit, maar de camera het nog wel doet, dan moet de camera lens worden vervangen.
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 69,-
Nu voor:€ 44,99

Samsung S5 Batterij vervangen ORIGINEEL
  • Als de batterij van uw Samsung S5 nog maar een paar uur meegaat, wanneer het toestel zomaar uitvalt of als de accu bol staat, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:5 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 49,-
Nu voor:€ 34,99

Samsung S5 Vochtschade / waterschade onderzoek GRATIS!
  • Kom met de Samsung zo snel mogelijk langs. Onderzoek aan het toestel is geheel gratis en vrijblijvend. Indien het gerepareerd kan worden hoort u van ons direct wat dit zal gaan kosten.
Tijd:40 min
Voorraad:Ja
Elders:€ 29,-
Nu voor:€ 0,00

Samsung S5 Staat uw reparatie er niet bij?
  • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Samsung Galaxy S5 (G900F) reparatie Zaanstad, Kennemerland en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Dus is uw Samsung S5 / SV kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 30 minuten gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij iedere dag tot 21:00 uur beschikbaar, ook in de weekenden!

Wij ontvangen vele klanten voor Samsung S5 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem,Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

  • Reparaties klaar terwijl je wacht.
  • Iedere dag tot 21:00 uur geopend.
  • No Cure No Pay.
  • U ontvangt een officiële factuur.
Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.