Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie

 

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Samsung S6 Edge Plus ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van originele Samsung onderdelen.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Scherm & glas reparatie / vervangen zwart / blauw / goud / wit ORIGINEEL
  • Als uw touchscreen niet meer reageert, als het scherm gebroken is maar nog wel beeld geeft. De hele voorkant wordt dan vervangen met een origineel voor-unit, inclusief touchscreen, AMOLED en glas. Hierdoor blijft ook uw fabrieksgarantie behouden.
Tijd:120 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 299,-
Nu voor:€ 239,99
Samsung Galaxy S6 edge plus achterkant reparatie Sapphire Black, Goud, Wit, ORIGINEEL
  • Als u uw telefoon heeft laten vallen en de achterkant is gebarsten, dan heeft u een achterkant reparatie nodig. De achterkant wordt snel vervangen met een originele backcover.
Tijd:120 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 100,-
Nu voor:€ 69,99

Samsung S6 Edge Plus Batterij vervangen ORIGINEEL
  • Als de batterij van uw Samsung S6 Edge plus nog maar een paar uur meegaat, wanneer het toestel zomaar uitvalt of als de accu bol staat, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:120 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 99,-
Nu voor:€ 74,99

Samsung S6 Edge Plus Vochtschade / waterschade onderzoek GRATIS!
  • Kom met de Samsung zo snel mogelijk langs. Onderzoek aan het toestel is geheel gratis en vrijblijvend. Indien het gerepareerd kan worden hoort u van ons direct wat dit zal gaan kosten.
Tijd:40 min
Voorraad:Ja
Elders:€ 29,-
Nu voor:€ 0,00

Samsung S6 Edge Plus Staat uw reparatie er niet bij?
  • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie Zaanstad, Kennemerland en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Dus is uw Samsung S6 kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 30 minuten gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij iedere dag tot 21:00 uur beschikbaar, ook in de weekenden!

Wij ontvangen vele klanten voor Samsung S6 Edge reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

  • Reparaties klaar terwijl je wacht.
  • Iedere dag tot 21:00 uur geopend.
  • No Cure No Pay.
  • U ontvangt een officiële factuur.
Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.