Samsung Galaxy S6 (G920F) reparatie

 

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Samsung Galaxy S6. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Samsung S6 ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van originele Samsung onderdelen.

Samsung Galaxy S6 Scherm & glas reparatie / vervangen zwart / blauw / goud / wit ORIGINEEL
 • Als uw touchscreen niet meer reageert, als het scherm gebroken is maar nog wel beeld geeft. De hele voorkant wordt dan vervangen met een origineel voor-unit, inclusief touchscreen, AMOLED en glas. Hierdoor blijft ook uw fabrieksgarantie behouden.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 299,-
Nu voor:€ 174,99

Samsung Galaxy S6 Achterkant reparatie Sapphire Black, Goud, Wit, ORIGINEEL
 • Als u uw telefoon heeft laten vallen en de achterkant is gebarsten, dan heeft u een achterkant reparatie nodig. De achterkant wordt snel vervangen met een originele backcover.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 100,-
Nu voor:€ 64,99

Samsung S6 Batterij vervangen ORIGINEEL
 • Als de batterij van uw Samsung S6 nog maar een paar uur meegaat, wanneer het toestel zomaar uitvalt of als de accu bol staat, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 99,-
Nu voor:€ 74,99

Samsung S6 Achtercamera reparatie
 • Als de sluiter gesloten blijft, er vlekken in de foto's zitten, de flitser blijft branden of dat de camera niet meer focust. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 139,-
Nu voor:€ 89,99

Samsung S6 Voorcamera reparatie
 • Als de sluiter van de voor camera gesloten blijft, er vlekken in de foto's zitten of dat de camera niet meer focust. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 139,-
Nu voor:€ 69,99

Samsung S6 Achtercamera lens
 • Mocht de lens of het frame van uw Galaxy S6 gebroken zijn of vol met krassen zitten en wilt u deze laten repareren? Dan moet uw lens worden vervangen.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 69,-
Nu voor:€ 44,99

Samsung S6 Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig / geen geluid of krakend geluid komt uit de oorspeaker, dan is deze waarschijnlijk defect. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw exemplaar
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 119,-
Nu voor:€ 69,99

Samsung S6 Microfoon reparatie
 • Wanneer de tegenpartij u niet meer of slecht verstaat.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 119,-
Nu voor:€ 79,99

Samsung S6 Luidspreker reparatie
 • Wanneer uw Samsung geen ringtone meer afspeelt of geen muziek meer laat horen, dan moet waarschijnlijk uw luidspreker vervangen worden.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 119,-
Nu voor:€ 79,99

Samsung S6 USB aansluiting reparatie
 • Als uw Samsung slecht oplaadt, of niet meer communiceert met uw pc, dan moet hoogst waarschijnlijk de dock connector vervangen worden.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 119,-
Nu voor:€ 79,99

Samsung S6 Headphonejack reparatie
 • Als uw koptelefoon geen geluid meer doorgeeft, of wanneer u nog slechts geluid aan één kant hoort, moet uw koptelefooningang vervangen worden.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 119,-
Nu voor:€ 79,99

Samsung S6 Vochtschade / waterschade onderzoek GRATIS!
 • Kom met de Samsung zo snel mogelijk langs. Onderzoek aan het toestel is geheel gratis en vrijblijvend. Indien het gerepareerd kan worden hoort u van ons direct wat dit zal gaan kosten.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Elders:€ 69,99,-
Nu voor:€ 44,99

Samsung S6 Staat uw reparatie er niet bij?
 • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Samsung Galaxy S6 (G920F) reparatie Zaanstad, Kennemerland en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Dus is uw Samsung S6 kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 30 minuten gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij iedere dag tot 21:00 uur beschikbaar, ook in de weekenden!

Wij ontvangen vele klanten voor Samsung S6 reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl je wacht.
 • Iedere dag tot 21:00 uur geopend.
 • No Cure No Pay.
 • U ontvangt een officiële factuur.
Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.