Sim Only

Telefoonabonnement nodig? En niet te veel betalen? Dan ben je met een Sim Only abonnement het goedkoopst uit! Een gratis telefoon bij een abonnement is altijd een lening die over de looptijd van het abonnement terugbetaald wordt. Dit gaat meestal gepaard met een BKR registratie met de nieuwe wetgeving. 

Bij een Sim Only abonnement kun je je oude telefoon blijven gebruiken of een los toestel aanschaffen. Bijvoorbeeld uit ons brede assortiment gebruikte / refurbished toestellen inclusief garantie. Eigen nummer behouden? Ook dit kan met onze GRATIS service om een nieuw Sim Only abonnement af te sluiten mét nummerbehoud!

 

✓ Los abonnement en losse telefoon

✓ Goedkoper dan abonnement met telefoon

✓ Meer vrijheid 

✓ Maandelijks opzegbaar mogelijk

✓ Bundel geldig in de hele EU

✓ Onafhankelijk advies

 

Op zoek naar een Sim Only abonnement dat bij jou past? Bij HolySmartphone vind je vast wat je zoekt. We helpen je Sim Only abonnementen te vergelijken en zorgen ervoor dat je altijd de juiste keuze maakt. Onze medewerkers zijn kundig en geven graag advies op maat. Zo vind je bij ons de beste Sim Only aanbiedingen van grote providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Simyo.

Onze professionele medewerkers adviseren graag op maat de best passende abonnementen. Tevens is ons systeem altijd up-to-date met de nieuwste kortingen en acties. Zo betaal je nooit te veel! De Sim Only abonnementen kunnen worden afgesloten in onze winkel te Krommenie (Zaanstad), tevens is het mogelijk om je huidige abonnement te verlengen.