Sony Xperia XA1 Plus reparatie

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van Sony Xperia smartphones. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw smartphone ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van originele onderdelen.


Sony Xperia XA1 Plus Scherm & glas reparatie / vervangen ORIGINEEL
 • Als uw touchscreen niet meer reageert, als het scherm gebroken is of geen beeld meer geeft. De hele voorkant wordt dan vervangen met een originele kwaliteit voor-unit, inclusief touchscreen, LCD en glas.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Sony Xperia XA1 Plus Achterkant vervangen ORIGINEEL
 • Heeft u uw smartphone op de grond laten vallen, en is de achterkant stuk? Wij zullen hem vervangen door een origineel achterkant-unit.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Sony Xperia XA1 Plus Batterij vervangen ORIGINEEL
 • Als de batterij van uw Sony nog maar een paar uur meegaat, wanneer het toestel zomaar uitvalt of als de accu bol staat, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Sony Xperia XA1 Plus moederbord reparatie
 • HolySmartphone voert als één van de weinige reparateurs ook moederbord reparaties uit op uw toestel. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:2 dagen
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Sony Xperia XA1 Plus Software herstel
 • Is de software van uw Xperia XA1 Plus vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op. Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normaal:€ 50,-
Nu voor:€ 34.99

Sony Xperia XA1 Plus Vochtschade / waterschade behandeling
 • HolySmartphone biedt een speciale behandeling aan in gevallen van waterschade. Meer dan 70% van de toestellen is nog te herstellen na waterschade.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normaal:€ 79,-
Nu voor:€ 44.99

Sony Xperia XA1 Plus Staat uw reparatie er niet bij?
 • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Sony Xperia XA1 Plus reparatie Zaanstad, Kennemerland en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Is uw Sony Xperia XA1 Plus kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 3 uur gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht.

Wij ontvangen vele klanten voor Sony reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Reparatieprijs inclusief BTW en garantie
 • All-in-one concept: Reparatie, inkoop, verkoop & inruil
 • Klaar terwijl u wacht
 • No Cure, No Pay
 • Geen onderzoekskosten
   

Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.