Verkopen of inruilen

Inruilen of verkopen bij HolySmartphone

Bij HolySmartphone heb je keuze uit een groot assortiment smartphones, tablets, laptops en wearables. Vaak zijn die producten aan de dure kant en daarom heeft HolySmartphone een oplossing bedacht. Je kunt namelijk bij ons oude apparaten inruilen of verkopen! Door het inruilen van je oude apparaat heb je vaak al snel een leuke korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe smartphone of tablet!

 

Welke apparaten kunnen worden ingeruild of verkocht?

De apparaten die ingeruild mogen worden moeten van originele en in goede staat zijn. Hieronder volgen een aantal voorbeelden die ingeruild kunnen worden:

  • Apple iPhones, iPads en watches
  • Samsung smartphones en tablets
  • Consoles zoals de Playstation of de Nintendo Switch
  • Laptops van o.a. de merken HP, Dell, Apple, Lenovo en Acer

De lijst is nog veel langer, maar als je vragen hebt over andere apparaten kan je het best contact opnemen met ons of langs komen in onze winkel in Krommenie. 

 

Hoe werkt het?

Wil je korting op je nieuwe apparaat door het inruilen van je oude exemplaar? Dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Voor het schatten van je inruilkorting of contant geld kan je langs komen in de winkel of eerst contact opnemen. De waarde van je apparaat wordt bepaald door het type merk en model en in welke staat het is. Een oude smartphone, de iPhone 6 bijvoorbeeld, die ook nog is flink bekrast is zal minder opleveren dan een zo goed als nieuwe iPhone X. Hierdoor willen wij in de meeste gevallen het apparaat ook nog in de winkel bekijken om naar de staat te kijken. Als dit geen mogelijkheid is, raden wij aan een mail te sturen naar: Info@Holysmartphone.nl

 

Voorwaarden

  • Bij het inruilen of verkopen in onze winkel vragen wij naar uw legitimatiebewijs (dit is wettelijk verplicht)
  • Het aangeboden apparaat moet goed werkend zijn (een van de werknemers zal het apparaat nog testen voor de verkoop of inruil)
  • Het aangeboden apparaat moet in originele staat zijn
  • Het liefst zoveel mogelijk bijbehorende originele accessoires mee nemen