Apple iPad Air reparatie

 

Kies uw reparatie:

Is uw iPad stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw tablet genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple iPad Air. U kunt gemakkelijk via onze website, of per telefoon, een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht!  Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw iPad Air ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van originele Apple onderdelen.

Apple iPad Air Scherm reparatie / vervangen zwart & wit A+ Kwaliteit
 • Wanneer het glas van uw iPad Air is gebroken of gebarsten, kunnen wij deze voor u vervangen. Wij maken gebruik van een hoge kwaliteit imitatie scherm.
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 179,-
Nu voor:€ 119,99
Apple iPad Air Scherm reparatie / vervangen zwart & wit ORIGINELE KWALITEIT
 • Wanneer het glas van uw iPad Air is gebroken of gebarsten, kunnen wij deze voor u vervangen. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend originele touchscreens. Goedkopere varianten hebben vaak fijne lijntjes in het scherm, geen anti-fingerprint coating en zijn gemaakt van een ander (breekbaarder) materiaal.
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 179,-
Nu voor:€ 149,99

Apple iPad Air LCD retina scherm reparatie ORIGINELE KWALITEIT
 • Bij een defect lcd scherm, vreemde vlekken in beeld of gekleurde strepen moet het lcd scherm vervangen worden..
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Elders:€ 189,-
Nu voor:€ 159,99

Apple iPad Air Volumebediening & Aan/uit knop reparatie COMBINATIE KORTING 
 • Wanneer u het volume niet meer kan regelen van de iPad Air en/of Als uw aan/uitknop slecht of niet meer functioneert, dan zullen wij deze voor u vervangen.
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Elders:€ 89,-
Nu voor:€ 74,99

Apple iPad Air Oplaadconnector reparatie 
 • Als uw iPad Air slecht oplaadt, of niet meer communiceert met uw pc, dan moet hoogst waarschijnlijk de oplaadconnector vervangen worden.
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Elders:€ 89,-
Nu voor:€ 89,99

Apple iPad Air Headphonejack / koptelefoon reparatie 
 • Als uw koptelefoon geen geluid meer doorgeeft, of wanneer u nog slechts geluid aan één kant hoort, moet uw koptelefooningang vervangen worden. 
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Elders:€ 89,-
Nu voor:€ 69,99

Apple iPad Air Home knop reparatie 
 • Bij een haperende of niet meer reagerende homebutton moet deze vervangen worden.
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Elders:€ 79,-
Nu voor:€ 64,99

Apple iPad Air WIFI antenne reparatie
 • Als de WIFI van uw iPad Air onstabiel is, of wanneer u slecht/geen bereik hebt, is de kans groot dat dit aan de WIFI antenne ligt.
Tijd: 3 uur
Voorraad:Ja
Elders:€ 79,-
Nu voor:€ 64,99

Apple iPad Air Accu vervangen
 • Als de batterij van uw iPad Air nog maar een paar uur meegaat, of wanneer het toestel zomaar uitvalt, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Elders:€ 155,-
Nu voor:€ 129,99

Apple iPad Air iCloud verwijder service
 • HolySmartphone verwijdert als één van de weinigen in Nederland de iCloud hardwarematig door middel van moederbord reparatie.
Tijd:7 dagen
Voorraad:Ja
 
Prijs:Vanaf € 119,99

Apple iPad Air Vochtschade / waterschade onderzoek GRATIS!
 • Kom met de iPad zo snel mogelijk langs. Onderzoek aan het toestel is geheel gratis en vrijblijvend. Indien het gerepareerd kan worden hoort u van ons direct wat dit zal gaan kosten..
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 49,-
Nu voor:€ 0,00

Apple iPad Air Staat uw reparatie er niet bij?
 • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden
 
 

Apple iPad Air Software herstel bij problemen
 • Kunt u niet updaten, activeren, herstellen of is uw iPad vastgelopen? Dan helpen wij u graag 
Tijd:50 min
Voorraad:Ja
Elders:€ 49,-
Nu voor:€ 34,99

Apple iPad Air reparatie Zaanstad en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Dus is uw iPad Air kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 1 dag gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij iedere dag tot 21:00 uur beschikbaar, ook in de weekenden!

Wij ontvangen vele klanten voor iPad Air reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem,Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl je wacht.
 • Iedere dag tot 21:00 uur geopend.
 • No Cure No Pay.
 • U ontvangt een officiële factuur.
Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.