Over ons

HolySmartphone® is in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in omgeving. Ook landelijk geniet men van onze betrouwbare producten en diensten. De basis van ons bedrijf is gebouwd op klanttevredenheid, persoonlijke service, kwaliteit en onze klanten iedere dag weer de beste prijzen kunnen garanderen..

Door jarenlange ervaring in de zakelijke en particuliere telecommunicatie markt weten wij als geen ander hoe heilig “(Holy)” een smartphone kan zijn voor zijn gebruiker. Vanuit dit perspectief verrichten wij alle reparaties met; zorgvuldigheid, professionaliteit en uiterste bekwaamheid. Tevens worden bij ons bijna alle reparaties binnen 30 minuten verricht, klaar terwijl je wacht! Zelfs ‘s avonds en in de weekenden. Daardoor zijn wij dé meest flexibele telefoonwinkel van Zaanstad e.o.

HolySmartphone® heeft zich niet alleen ontwikkeld op reparaties van mobiele telefoons, laptops en tablets, maar ook gespecialiseerd op de verkoop van gebruikte laptops, tablets en smartphones; Apple, Samsung, LG, Nokia, Huawei, Sony, Alcatel & HTC. De toestellen die door ons worden aangeboden zijn razend populair omdat deze veelal in nieuwstaat verkeren, inclusief garantie en zeer scherp geprijsd. Wij behoren dan ook tot één van de goedkoopste gebruikte smartphone/tablet aanbieder van Nederland!

Wij verkopen toestellen niet zomaar! Elk toestel wordt bij ons aan een zeer strenge en uitgebreide selectieprocedure onderworpen en 100% getest voor deze verkocht wordt in onze webshop of winkel. Ons testteam checkt de hardware, de software en natuurlijk het uiterlijk. Daarnaast checken we of het toestel niet gestolen is met behulp van de digitale database van de politie. 100% verzekerd van een perfect apparaat!

Anton & Alen


Like ons op Facebook voor speciale aanbiedingen en kortingcodes. Tevens verloten wij vaak gratis producten voor onze leden!Benieuwd naar beoordelingen van onze klanten of wilt u een beoordeling / recensie toevoegen? Klik dan hieronder:

 

Tevens zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf voor ICT niveau 2 en 3 

Webwinkel Keurmerk