Moederbord & Logicboard reparaties smartphone & tablets

Heeft uw smartphone problemen die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn? Dan is een moederbord reparatie de oplossing!

Bij HolySmartphone voeren wij, als één van de weinige in Nederland, snelle en vakkundige moederbord reparaties uit. Men noemt dit veelal expert reparaties door de hoge mate van complexiteit. Bij ons kunt u uw moederbord laten repareren door gespecialiseerde reparateurs welke enkel gebruik maken van speciale apparatuur, zoals IPC771 en IPC-A-610.

Vele reparateurs, reparatie winkels en verzekeringen weten niet hoe er met complexere en vreemde mankementen moet worden omgegaan na een diagnose van een moederbord probleem. Deze worden veelal afgeschreven, vernietigd of aan de kant geschoven als niet te repareren. FOUT! Wij bieden de service om dit soort problemen veelal binnen 7 werkdagen op te lossen met een slagingspercentage van 92%!

Voor welke moederbord reparaties kunt u bij HolySmartphone terecht?

- Touch IC chip 
- Laad IC / Charge IC chip
- Backlight IC chip
- Backlight filter chip
- Netwerk IC 
- Geluid IC / Audio chip
- NAND chip
- USB IC
- Processor
- WIFI chip
- Power chip
- Baseband CPU chip / No IMEI / No modem firmware
- LCD FPC connector
- Touch FPC connector
- Camera FPC connector
- Batterij FPC connector
- Antenne FPC connector
- WIFI FPC antenne
- Charging FPC connector
- iTunes error 9, iTunes error 4013, iTunes error -1
- EMMC chip

 

Uitleg:

- Touch IC: Indien uw toestel niet (goed) reageert op aanrakingen, veel voorkomend probleem bij de Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
- Laad IC / Charge IC: Als het toestel niet meer oplaadt, ook niet na het plaatsen van een nieuwe laadconnector of als uw toestel niet meer wilt starten / opladen als deze uitgevallen is bij 0%.
Backlight IC: De backlight chip moet worden vervangen als uw toestel geen achtergrondverlichting meer weergeeft.
Netwerk IC / Baseband chip: Wanneer uw toestel constant ‘zoeken’ of ‘geen service’ weergeeft.
Geluid IC: Als u helemaal geen geluid meer uit uw toestel krijgt, ook niet na het vervangen/controleren van de verschillende speakers.
Nand Chip: Wanneer uw toestel het eigen geheugen niet herkent en er meestal een USB iTunes logo verschijnt, ligt dit meestal aan de NAND chip.
- USB IC: Wanneer uw computer het toestel niet meer herkent via een USB kabel. Wanneer dit niet softwarematig opgelost kan worden, ligt dit meestal aan het moederbord.
Wifi chip: Als de WIFI niet meer aangezet kan worden of grijs aangeeft “greyed out”.
Processor: Uw toestel helemaal op zwart en doet die helemaal niets meer? Dan kan dit komen door de processor op uw moederbord.
FPC connector reparatie: Is er tijdens de reparatie per ongeluk een connector afgebroken? Of bijvoorbeeld door middel van waterschade beschadigd geraakt? Dit is voor ons geen enkel probleem om dit te verhelpen.

 

Altijd een aantrekkelijk tarief. Omdat de waarde van een toestel continue veranderd, veranderen onze prijzen mee. De moederbord reparaties moeten immers rendabel en aantrekkelijk blijven volgens de economische resterende waarde van het toestel. Voor een vrijblijvend offerte kunt u contact opnemen met ons en uw klacht(en) nader toelichten zodat wij altijd het meest aantrekkelijke prijs/oplossing kunnen aanbieden. Langs de winkel komen met óf zonder afspraak is natuurlijk ook mogelijk!

No cure No Pay. Wij maken gebruik van No-cure-No-Pay. Dit houdt in dat als wij uw toestel niet kunnen repareren door bepaalde omstandigheden, u niets hoeft te betalen. U bent dus gegarandeerd dat uw toestel gerepareerd wordt of het is geheel GRATIS. U ontvangt altijd een prijsofferte op maat omdat de oorzaak van het probleem eerst uitgezocht moet worden.

Geen onderzoekskosten. Mocht uw probleem niet direct bekend zijn, dan is het mogelijk om gratis en vrijblijvend onderzoek uit te laten voeren. Mocht het probleem niet op te lossen zijn, dan hoeft u niets te betalen. Mocht het wel op te lossen zijn, maar besluit u om de reparatie niet uit te laten voeren, dan worden onderzoekskosten in rekening gebracht van € 34,99 incl. BTW.

Wat voor reparaties kunt u nog meer bij HolySmartphone laten uitvoeren?

- Schermreparatie, glas, LCD of scherm vervangen
- Achterkant of frame vervangen
- Ombouwen van kleur
- Batterij vervangen
- Camera vervangen
- Luidspreker vervangen 
- Microfoon vervangen
- Software reparatie
- Moederbord reparatie 
- Chemische reiniging waterschade/vochtschade
- iCloud verwijderen van Apple iPad

 

Gratis reparatie?

In veel gevallen is de schade die bij een smartphone of tablet is ontstaan te declareren bij uw verzekering. Meerdere klanten hebben reeds vernomen dat zij hun schade konden declareren. Heeft u uw smartphone of tablet apart verzekerd dan worden de reparatiekosten altijd vergoed. U ontvangt van ons, indien van de verzekering gewenst, vooraf een gespecificeerde offerte. Na reparatie ontvangt u een officiële factuur welke u kunt declareren bij uw verzekeraar. Tevens geven wij, indien uw smartphone of tablet niet gerepareerd kan worden, een erkende onherstelbaarheidsverklaring af. Verzekeringen die uw schade mogelijk dekt: Inboedelverzekering, Reisverzekering, WA verzekering, Aparte verzekering. Wij zijn een officieel EWP/Wertgarantie reparatie punt.

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.