Xbox One reparatie

Is uw Xbox One stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Xbox One genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Xbox One. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Xbox One ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Xbox One onderhoudsbeurt
 • Maakt uw Xbox One veel lawaai en hoort u de fan steeds sneller draaien? Klinkt uw Xbox One soms net als een stofzuiger? Bij HolySmartphone kunnen wij uw Xbox One vanbinnen schoon maken.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xbox One HDMI poort
 • Is uw Xbox One gevallen en is de HDMI poort zichtbaar beschadigd, en kunt u aan de binnenkant van de poort verbogen en/of afgebroken koperen pinnen zien? Geeft uw Xbox One geen beeld of geluid meer? Bij HolySmartphone kunnen wij de HDMI poort repareren van uw Xbox One.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xbox One Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 80
Nu voor:Op aanvraag

Xbox One Blue-ray laser lens reparatie
 • Leest uw Xbox One geen blu-ray spellen of DVD's meer en krijgt u een error code tijdens het spelen van blu-ray spellen? Bij HolySmartphone kunnen wij de laser lens repareren die voor de Blu-ray functie zorgt.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 88
Nu voor:Op aanvraag

Xbox One Blue-ray drive reparatie
 • Kan uw Xbox One geen spellen meer innemen of uitwerpen en maakt het een ratelend geluid? Leest uw Xbox One uberhaupt geen spellen of DVD? Bij HolySmartphone kunnen wij uw Blu-ray drive repareren.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xbox One Bluetooth module reparatie
 • Kan uw Xbox Controller geen draadloze verbinding meer maken met de Xbox en/of het internet via de Wifi werkt niet meer? Zit tijdens het updaten van uw Xbox de update in een loop? Bij HolySmartphone kunnen wij de Bluetooth module repareren.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xbox One voeding reparatie
 • Valt uw Xbox One meteen uit nadat u de console heeft opgestart en geeft de Xbox One verder geen pieptoon bij het uitvallen? Bij HolySmartphone kunnen wij de voeding repararen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xbox One harde schijf uitbreiden
 • Heeft u te weinig opslaggeheugen op uw Xbox One voor bijv. het downloaden van software, aangekochte spellen of films? Bij HolySmartphone kunnen wij de opslaggeheugen uitbreiden met een 2TB HDD
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xbox One USB poort reparatie
 • Is de USB poort zichtbaar beschadigd en kan de Xbox One Dualshock controller geen verbinding meer maken met de Xbox? Dan kunnen wij de USB poort repareren van uw Xbox One.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Xbox One Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Xbox One software/firmware reparatie
 • Sommige programma's of spellen starten niet op of geven een error bij het opstarten of tijdens het spelen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Xbox One Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Xbox One reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Xbox One niet naar wens of is uw Xbox One kapot? Dan kunnen wij uw Xbox One snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Xbox One reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Xbox One. Daarnaast kunt u ook bij onze Sony experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Xbox One reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Xbox One waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Xbox One reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur