Levering en retourneren

Gratis verzonden vanaf € 50,-

Bij HolySmartphone wordt uw bestelling vanaf € 50,- gratis verzonden. Mocht uw bestelling voor 16:00 geplaatst zijn, dan verzenden wij dezelfde werkdag. Uw bestelling wordt aangeboden door PostNL. In de weekenden verwerken wij geen internet orders, deze worden vanaf maandag aangeboden aan de vervoerder.

Als u niet thuis bent zal de bezorger je op de hoogte stellen van zijn bezoek middels een briefje in de brievenbus. De bezorger zal het de volgende dag nog een keer proberen. Mocht dit ook niet lukken kunt u het pakket ophalen bij één van de vele afhaalpunten. 

 

Retourneren

Bij HolySmartphone kunt u 14 dagen nadenken over de aankoop van het product. Mocht u niet tevreden zijn over het product of deze om een andere reden willen retourneren dan kunt u gebruikmaken van het retourformulier. Bij het retourneren dient u wel aan de volgende voorwaarden te voldoen: 

- U dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan te geven dat u van de koop af wilt zien en u heeft na de ontbindding van de koopovereenkomst nog eens 14 dagen om het product te retourneren. 
- U bent bij het retourneren zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke en neutrale verpakking. Ook zijn de verzendkosten met betrekking tot het retourneren voor de rekening van de koper.  
- Het product dient compleeten in dezelfde staat als waarin het product verzonden is te worden teruggstuurd. Het product is slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Bij constatering van (nieuwe) gebruikerssporen en/of schade kan een schadevergoeding worden ingehouden.