Nintendo Switch reparatie overzicht

Is uw Nintendo Switch stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Switch genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Nintendo Switch. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Switch ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Nintendo Switch onderhoudsbeurt
 • Maakt uw Switch veel lawaai en hoort u de fan steeds sneller draaien? Klinkt uw Switch soms net als een stofzuiger? Bij HolySmartphone kunnen wij uw Switch vanbinnen schoon maken.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 44,99

Nintendo Switch batterij reparatie
 • Gaat uw Switch sneller leeg dan normaal? De Switch zou normaal tussen de 2,5 uur en 6 uur meegaan, afhankelijk van wat voor spellen u speelt. Als uw switch het niet langer dan 2,5 uur vol houd, kunnen wij bij HolySmartphone de batterij van uw Switch vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 74,99

Nintendo Switch Joy-Con batterij reparatie
 • Gaat uw Switch Joy-Con's sneller leeg dan normaal? De Switch Joy-Con's zouden normaal ongeveer 20 uur meegaan, afhankelijk van wat voor spellen u speelt. Als uw Joy-Con's het niet langer dan ongeveer 20 uur vol houden, kunnen wij bij HolySmartphone de batterij van uw Joy-Cons vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 39,99

Nintendo Switch Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 64,99

Nintendo Switch behuizing reparatie/vervangen
 • Is het frame van uw Switch gescheur, gebroken of stuk? Dan kunnen wij het frame van uw Switch vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 69,99

Nintendo Switch interne koelventilator reparatie
 • Maakt de ventilator in uw Switch een raar geluid? Wordt uw Switch erg heet en valt uw Switch uit? Dan kan de ventilator binnen uw Switch kapot zijn. Wij bij HolySmartphone kunnen dit voor u repareren!
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 64,99

Nintendo Joy-Con 3D analoge joystick reparatie
 • Zijn de Joy-Con joysticks niet meer goed te bewegen of zijn ze heel erg stroef? Dan kunnen wij bij HolySmartphone de joysticks vervangen in uw Joy-Cons!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 39,99

Nintendo Switch Joy-Con grips reparatie
 • Zijn de grips van uw thumbsticks versleten of heeft u niet meer goede grip? Dan kunnen wij dat voor u vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Nintendo Switch LCD reparatie
 • Geeft uw Switch geen beeld meer? Of heeft het scherm dode pixels? Wij bij HolySmartphone kunnen het LCD van uw Switch vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 124,99

Nintendo Switch Touchscreen reparatie
 • Werkt het touchscreen van uw Switch niet meer of is deze gebroken? Dan kunnen wij het touchscreen van uw Switch vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 124,99

Nintendo Switch Oplaadconnector (USB-C) reparatie
 • Laad uw Switch niet meer op? Of is de usb-c poort beschadigd? Dan kunnen wij bij HolySmartphone uw laadconnector vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 74,99

Nintendo Switch Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Nintendo Switch software/firmware reparatie
 • Sommige programma's of spellen starten niet op of geven een error bij het opstarten of tijdens het spelen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Nintendo Switch Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nintendo Switch reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Nintendo Switch niet naar wens of is uw Switch kapot? Dan kunnen wij uw Switch snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Switch reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Switch. Daarnaast kunt u ook bij onze Sony experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Switch reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Switch waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Nintendo Switch reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur