Nintendo Switch reparatie

Is uw Nintendo Switch stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Switch genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Nintendo Switch. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Switch ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Nintendo Switch onderhoudsbeurt
 • Maakt uw Switch veel lawaai en hoort u de fan steeds sneller draaien? Klinkt uw Switch soms net als een stofzuiger? Bij HolySmartphone kunnen wij uw Switch vanbinnen schoon maken.
Tijd:3 uur
Prijs:€ 44,99

Nintendo Switch batterij reparatie
 • Gaat uw Switch sneller leeg dan normaal? De Switch zou normaal tussen de 2,5 uur en 6 uur meegaan, afhankelijk van wat voor spellen u speelt. Als uw switch het niet langer dan 2,5 uur vol houd, kunnen wij bij HolySmartphone de batterij van uw Switch vervangen!
Tijd:3 uur
Prijs:€ 74,99

Nintendo Switch Joy-Con batterij reparatie
 • Gaat uw Switch Joy-Con's sneller leeg dan normaal? De Switch Joy-Con's zouden normaal ongeveer 20 uur meegaan, afhankelijk van wat voor spellen u speelt. Als uw Joy-Con's het niet langer dan ongeveer 20 uur vol houden, kunnen wij bij HolySmartphone de batterij van uw Joy-Cons vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 39,99

Nintendo Switch Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 64,99

Nintendo Switch behuizing reparatie/vervangen
 • Is het frame van uw Switch gescheur, gebroken of stuk? Dan kunnen wij het frame van uw Switch vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 69,99

Nintendo Switch interne koelventilator reparatie
 • Maakt de ventilator in uw Switch een raar geluid? Wordt uw Switch erg heet en valt uw Switch uit? Dan kan de ventilator binnen uw Switch kapot zijn. Wij bij HolySmartphone kunnen dit voor u repareren!
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 110
Nu voor:€ 89,99

Nintendo Joy-Con 3D analoge joystick reparatie
 • Zijn de Joy-Con joysticks niet meer goed te bewegen of zijn ze heel erg stroef? Dan kunnen wij bij HolySmartphone de joysticks vervangen in uw Joy-Cons!
Tijd:3 uur
Prijs:€ 39,99

Nintendo Switch Joy-Con grips reparatie
 • Zijn de grips van uw thumbsticks versleten of heeft u niet meer goede grip? Dan kunnen wij dat voor u vervangen!
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Nintendo Switch LCD reparatie
 • Geeft uw Switch geen beeld meer? Of heeft het scherm dode pixels? Wij bij HolySmartphone kunnen het LCD van uw Switch vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 124,99

Nintendo Switch Touchscreen reparatie
 • Werkt het touchscreen van uw Switch niet meer of is deze gebroken? Dan kunnen wij het touchscreen van uw Switch vervangen!
Tijd:1 dag
Prijs:€ 124,99

Nintendo Switch Oplaadconnector (USB-C) reparatie
 • Laad uw Switch niet meer op? Of is de usb-c poort beschadigd? Dan kunnen wij bij HolySmartphone uw laadconnector vervangen!
Tijd:3 uur
Prijs:€ 74,99

Nintendo Switch Game Kaart reader reparatie
 • Detecteerd uw Switch geen spellen meer of kunt u niet meer spellen opstarten? Dan kan het zo zijn dat de Game kaart reader stuk is.
Tijd:3 uur
Prijs:€ 94,99

Nintendo Switch SD Kaart reader reparatie
 • Detecteerd uw Switch geen SD kaart meer of kunt u niks meer downloaden op de SD kaart? Dan kan het zo zijn dat de SD kaart reader stuk is.
Tijd:3 uur
Prijs:€ 74,99

Nintendo Switch software/firmware reparatie
 • Sommige programma's of spellen starten niet op of geven een error bij het opstarten of tijdens het spelen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Nintendo Switch Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nintendo Switch Laad (Charge) IC Chip (M92T36 chip) reparatie
 • Laad uw Switch niet meer op, maar weet je zeker dat de kabel en de usb-c poort werken? Dan zou het kunnen zijn dat de laad ic chip kapot is op het moederbord. Deze chip zorgt namelijk voor de stroomregeling in de Nintendo Switch. Deze chip, ook wel de M92T36 chip genoemd, is te vervangen bij HolySmartphone. Door het vervangen van deze chip zal de Nintendo Switch weer opladen met de oude kabel!
Tijd:1 dagen
Prijs:Op aanvraag

Nintendo Switch HDMI IC Chip (M92T17 chip) reparatie
 • Wanneer je Nintendo Switch niet meer verbinding wilt maken met je tv, dan is er een grote kans dat de HDMI chip kapot is. Als er is uitgesloten dat het niet aan de dock of kabel ligt, kan er onderzoek worden gedaan naar de HDMI chip. Deze chip heet ook wel de M92T17 chip. Als het blijkt dat de HDMI chip defect is, kan deze vervangen worden bij HolySmartphone.
Tijd:1 dagen
Prijs:Op aanvraag

Nintendo Switch Image IC chip reparatie
 • Als je scherm van je Nintendo Switch nog helemaal intact is, maar alsnog geen beeld krijgt in handheld modus, dan zou het kunnen zijn dat de Image IC chip kapot is. Deze chip op het moederbord zorgt voor de werking van het scherm. Deze chip kan bijvoorbeeld beschadigd zijn doordat er tegen de Nintendo Switch is aangestoten of bij waterschade. Bij HolySmartphone kan de chip worden vervangen binnen een dag.
Tijd:1 dagen
Prijs:Op aanvraag

Nintendo Switch Wifi IC chip (BCM4356 802.11ac chip) reparatie
 • Wanneer je Nintendo Switch geen verbinding meer wilt maken met het internet of met Bluetooth apparaten, zou het kunnen zijn dat de Wifi IC chip kapot is. Deze chip zorgt voor de Wifi verbinding van de Nintendo Switch, maar ook voor de Bluetooth verbinding met bijvoorbeeld een controller of andere accessoires.
Tijd:1 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone 5 Processor (CPU chip) reparatie
 • Als de Nintendo Switch geen teken meer van leven geeft, kan het zo zijn dat de CPU chip kapot is. De CPU is het hart van de Nintendo Switch. Als de Switch er nog helemaal heel uit ziet, maar het alsnog niet doet, kan het zo zijn dat de CPU chip kapot is. In de meeste gevallen is de processor (CPU) te vervangen.
Tijd:1 dagen
Prijs:Op aanvraag

Nintendo Switch reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Nintendo Switch niet naar wens of is uw Switch kapot? Dan kunnen wij uw Switch snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Switch reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Switch. Daarnaast kunt u ook bij onze Sony experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Switch reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Switch waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Nintendo Switch reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur