Apple iPhone X reparatie

 

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple iPhone X. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht!  Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw iPhone X ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple iPhone X Scherm reparatie / vervangen zwart, goud of wit ORIGINELE KWALITEIT
 • Als uw scherm niet meer reageert, beeld op zwart blijft of strepen vertoond en / of als het scherm gebroken is. De hele voorkant wordt dan vervangen. Inclusief origineel touchscreen, glas en LCD.
Tijd:2 dagen
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 600,-
Nu voor:€ 349,99

Apple iPhone X Achterkant reparatie zwart, goud of wit
 • Wanneer uw iPhone X beschadigingen aan de achterkant heeft of is gebogen, zullen wij deze binnen no time voor u vervangen.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone X Batterij reparatie ORIGINEEL
 • Als de batterij van uw iPhone X nog maar een paar uur meegaat, of wanneer het toestel zomaar uitvalt, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 120,-
Nu voor:€ 89,99

Apple iPhone X Luidspreker reparatie
 • Wanneer uw iPhone X geen ringtone meer afspeelt of geen muziek meer laat horen, dan moet waarschijnlijk uw luidspreker vervangen worden.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone X Microfoon reparatie
 • Wanneer de tegenpartij u niet meer of slecht verstaat.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone X Oplaadconnector / USB aansluiting reparatie
 • Als uw iPhone X slecht oplaadt, of niet meer communiceert met uw pc, dan moet hoogst waarschijnlijk de dock connector vervangen worden.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 95,-
Nu voor:€ 79,99

Apple iPhone X Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig / geen geluid of krakend geluid komt uit de oorspeaker, dan is deze waarschijnlijk defect. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw exemplaar.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone X Trilmodule / trilfunctie reparatie
 • Als uw iPhone X niet meer trilt of rare geluiden maakt als het trilt. 
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone X Achtercamera reparatie
 • Als de sluiter gesloten blijft, er vlekken in de foto's zitten, de flitser blijft branden of dat de camera niet meer focust. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar. 
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 320,-
Nu voor:€ 194,99

Apple iPhone X Front camera / voorzijde camera reparatie
 • Als de sluiter van de voor camera gesloten blijft, er vlekken in de foto's zitten of dat de camera niet meer focust. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar.  
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone X moederbord reparatie
 • HolySmartphone voert als één van de weinige reparateurs ook moederbord reparaties uit op uw toestel. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:2 dagen
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone X software herstel bij problemen
 • Kunt u niet updaten, activeren, herstellen of is uw iPhone vastgelopen? Dan helpen wij u graag.
Tijd:3 uur
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 49,-
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone X Waterschade Behandeling
 • HolySmartphone biedt een speciale behandeling aan in gevallen van waterschade. Meer dan 70% van de toestellen is nog te herstellen na waterschade.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 69,-
Nu voor:€ 59,99

Apple iPhone X Staat uw reparatie er niet bij?
 • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden
 

iPhone X reparatie Zaanstad en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Dus is uw iPhone X kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 30 minuten gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij iedere dag tot 21:00 uur beschikbaar, ook in de weekenden!

Wij ontvangen vele klanten voor iPhone X reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem,Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Enkel originele onderdelen
 • Reparaties klaar terwijl u wacht.
 • No Cure No Pay.
 • U ontvangt een officiële factuur.
Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.