Apple iPhone Xs reparatie

Is uw Apple iPhone Xs stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw iPhone Xs genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple iPhone Xs. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw iPhone Xs ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple iPhone Xs Scherm reparatie / vervangen (Budget)
 • Is het scherm van uw iPhone Xs gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een voordelig imitatiescherm van goede kwaliteit.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 150
Nu voor:€ 89,99

Apple iPhone Xs Scherm reparatie / vervangen (Basic)
 • Is het scherm van uw iPhone Xs gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een imitatiescherm van hoge kwaliteit.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 200
Nu voor:€ 129,99

Apple iPhone Xs Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw iPhone Xs gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:60 min
Prijs:€ 159,99

Apple iPhone Xs Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw iPhone Xs nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:60 min
Prijs:€ 74,99

Apple iPhone Xs Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 59,99

Apple iPhone Xs Laadconnector reparatie
 • Laadt uw iPhone Xs slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 79,99

Apple iPhone Xs Achterkant reparatie / vervangen (enkel glas)
 • Is de achterkant van uw Apple iPhone Xs gebroken of beschadigd en wilt u enkel het glas laten vervangen? HolySmartphone heeft de apparatuur om het glas los van het frame te repareren.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 159,99

Apple iPhone Xs Frame en achterkant reparatie / vervangen (A+ Kwaliteit)
 • Is het frame van uw Apple iPhone Xs beschadigd? Dan kunnen wij deze incl. achterkant vervangen door een frame van goede (A+) kwaliteit imitatie.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 279,99

Apple iPhone Xs Frame en achterkant reparatie / vervangen (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het frame van uw Apple iPhone Xs beschadigd? Dan kunnen wij deze incl. achterkant vervangen door een frame van originele kwaliteit.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 349,99

Apple iPhone Xs Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Apple iPhone Xs Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw iPhone Xs defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Luidspreker reparatie
 • Speelt uw iPhone Xs geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Software herstel
 • Is de software van uw iPhone Xs vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op? Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone Xs Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Apple iPhone Xs Audio IC reparatie
 • Hoort degene waarmee je aan de telefoon zit je slecht of helemaal niet? Merk je dat als je een hoofdtelefoon aansluit op de telefoon dat het geluid alsnog door de speaker gaat? Ook kan het zo zijn dat bij het opnemen van een filmpje de microfoon niet werkt. Dit zijn allemaal klachten die te maken hebben met de Audio IC chip. Dit is een chip op het moederbord die het geluid regeld. Bij HolySmartphone kunnen wij de Audio IC chip vervangen binnen 2 werkdagen!
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Touch IC reparatie
 • Merk je dat je touchscreen niet meer goed reageerd of uberhaupt niet werkt? Het zou kunnen zijn dat het scherm er nog goed uit ziet, maar dat het toch aan de binnekant niet meer goed werkt. Dit probleem kan veroorzaakt worden door een kapotte Touch IC chip (ook wel touch disease genoemd). Dit is de chip op het moederbord dat de functionaliteit van het touchscreen regelt. De chip kan over tijd beschadigd raken door het vallen of stoten van het toestel. Bij HolySmartphone kunnen wij de Touch IC chip vervangen binnen 2 werkdagen
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Backlight IC reparatie
 • Is je scherm nog wel heel, maar je ziet bijna geen achtergrond verlichting? Of zie je shaduw vlekken of strepen in het beeld zitten? Dan is dat niet zo zeer het probleem van het scherm, maar van de Backlight IC chip. Deze chip zorgd namelijk voor de achtergrond verlichting van je telefoon. Hierdoor blijft het scherm helder. Als dit niet het geval is kan je bij HolySmartphone je Backlight IC chip laten vervangen binnen 2 werkdagen!
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Laad/charge IC reparatie
 • Laad je toestel nog steeds niet op na een oplaadconnector reparatie? En gaat je toestel niet meer aan nadat die uitgevallen is op 0%? Dit zijn allebei tekens van een defecte Laad IC (ook wel charge IC) chip. Deze chip regelt het opladen van de telefoon. Als deze chip dus kapot is, kan het toetsel niet meer opgeladen worden. Ook niet na een oplaadconnector reparatie. Ook kan het lijken alsof het toetsel niet meer aan gaat na uitgevallen te zijn op 0%, omdat het toestel geen stroomdoorvoer meer krijgt. Deze problemen kunnen verholpen worden met een Laad IC chip reparatie dat 2 werkdagen duurt.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Netwerk IC/Baseband Chip reparatie
 • Blijft je toestel continue zoeken naar netwerken? Of staat er dat het toestel helemaal geen service heeft? Dan bestaat er een grote kans dat de Netwerk IC (ook wel baseband) chip kapot is. Deze chip regelt namelijk de netwerk verbinding voor je smartphone. Bij HolySmartphone kan je deze Netwerk IC chip laten vervangen binnen 2 werkdagen.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs NAND Chip reparatie

 • Verschijnt er een USB iTunes logo als u uw toestel opstart? Dit komt vaak doordat uw toestel het eigen geheugen niet herkent. Vaak kan dit opgelost worden door de NAND Chip te vervangen.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs USB IC reparatie
 • Herkent je computer het toestel niet meer als je het aansluit via een USB-kabel? Lukt het niet om dit in de instellingen van je toestel op te lossen? Waarschijnlijk kan dit verholpen worden door de USB IC te repareren.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Wifi Chip reparatie
 • Lukt het niet meer om je toestel te verbinden met een wifi-netwerk? Kan de wifi uberhaupt niet meer aangezet worden? Grote kans dat de Wifi Chip van je toestel niet meer functioneert. Deze chip zorgt ervoor dat je toestel wifi netwerken kan vinden en er mee kan verbinden. Door de wifi chip te reparen kan je toestel weer verbinding maken met het internet.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Processor reparatie
 • Reageert uw toestel niet meer? Blijft het scherm zwart en doet uw toestel helemaal niets meer? Mogelijk is een kapotte processor de oorzaak. De processor is het brein van je toestel. Als deze niet meer werkt, werkt je hele toestel niet meer. Mogelijk kan onze processor reparatie de oplossing zijn.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs FPC Connector reparatie
 • Is er tijdens een reparatie per ongeluk een connector afgebroken? Of is er een connector door waterschade beschadigd geraakt? Deze connectors zorgen ervoor dat de verschillende onderdelen van je telefoon met elkaar kunnen communiceren. Het is voor ons geen enkel probleem om dit te verhelpen.
Tijd:2 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Apple iPhone Xs niet naar wens of is uw iPhone Xs kapot? Dan kunnen wij uw iPhone Xs snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste iPhone Xs reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde iPhone Xs. Daarnaast kunt u ook bij onze Apple experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende iPhone Xs reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw iPhone Xs waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Apple iPhone Xs reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur