Apple iPhone Xs reparatie

Is uw Apple iPhone Xs stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw iPhone Xs genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple iPhone Xs. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw iPhone Xs ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple iPhone Xs Scherm reparatie / vervangen (Basic)
 • Is het scherm van uw iPhone Xs gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een imitatiescherm van hoge kwaliteit.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 250
Nu voor:€ 199,99

Apple iPhone Xs Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw iPhone Xs gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 311,10

Apple iPhone Xs Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw iPhone Xs nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 59,99

Apple iPhone Xs Laadconnector reparatie
 • Laadt uw iPhone Xs slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 79,99

Apple iPhone Xs Achterkant reparatie / vervangen (enkel glas)
 • Is de achterkant van uw Apple iPhone Xs gebroken of beschadigd en wilt u enkel het glas laten vervangen? HolySmartphone heeft de apparatuur om het glas los van het frame te repareren.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 159,99

Apple iPhone Xs Frame en achterkant reparatie / vervangen (A+ Kwaliteit)
 • Is het frame van uw Apple iPhone Xs beschadigd? Dan kunnen wij deze incl. achterkant vervangen door een frame van goede (A+) kwaliteit imitatie.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 279,99

Apple iPhone Xs Frame en achterkant reparatie / vervangen (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het frame van uw Apple iPhone Xs beschadigd? Dan kunnen wij deze incl. achterkant vervangen door een frame van originele kwaliteit.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 349,99

Apple iPhone Xs Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Apple iPhone Xs Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw iPhone Xs defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Luidspreker reparatie
 • Speelt uw iPhone Xs geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone Xs Software herstel
 • Is de software van uw iPhone Xs vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op? Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone Xs Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Apple iPhone Xs reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Apple iPhone Xs niet naar wens of is uw iPhone Xs kapot? Dan kunnen wij uw iPhone Xs snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste iPhone Xs reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde iPhone Xs. Daarnaast kunt u ook bij onze Apple experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende iPhone Xs reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw iPhone Xs waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Apple iPhone Xs reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur