Apple iPhone 6s Plus reparatie

 

Kies uw reparatie:

Is uw telefoon stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw telefoon genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple iPhone 6s plus. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht!  Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw iPhone 6s plus ook voor reparatie naar ons opsturen!

 

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple iPhone 6s plus Scherm reparatie / vervangen zwart, goud of wit A+ Kwaliteit
 • Als uw scherm niet meer reageert, beeld op zwart blijft of strepen vertoond en / of als het scherm gebroken is. De hele voorkant wordt dan vervangen. Inclusief A+ touchscreen, glas en LCD.
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 150,-
Nu voor:€ 109,99

Apple iPhone 6s plus Scherm reparatie / vervangen zwart, goud of wit ORIGINELE KWALITEIT
 • Als uw scherm niet meer reageert, beeld op zwart blijft of strepen vertoond en / of als het scherm gebroken is. De hele voorkant wordt dan vervangen. Inclusief origineel touchscreen, glas en LCD.
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 200,-
Nu voor:€ 149,99

Apple iPhone 6s plus Achterkant reparatie zwart, goud of wit
 • Wanneer uw iPhone 6s plus beschadigingen aan de achterkant heeft of is gebogen, zullen wij deze binnen no time voor u vervangen.
Tijd:120 min
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone 6s plus Batterij reparatie ORIGINEEL
 • Als de batterij van uw iPhone 6s plus nog maar een paar uur meegaat, of wanneer het toestel zomaar uitvalt, is de kans groot dat uw batterij vervangen moet worden.
Tijd:15 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 90,-
Nu voor:€ 59,99

Apple iPhone 6s plus Home knop reparatie
 • Bij een haperende of niet meer reagerende homebutton met vingerafdruksensor moet deze vervangen worden.
Tijd:35 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 84,-
Nu voor:€ 79,99

Apple iPhone 6s plus Luidspreker reparatie
 • Wanneer uw iPhone 6s plus geen ringtone meer afspeelt of geen muziek meer laat horen, dan moet waarschijnlijk uw luidspreker vervangen worden.
Tijd:20 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 99,-
Nu voor:€ 79,99

Apple iPhone 6s plus Microfoon reparatie
 • Wanneer de tegenpartij u niet meer of slecht verstaat.
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 99,-
Nu voor:€ 69,99

Apple iPhone 6s plus Oplaadconnector / USB aansluiting reparatie
 • Als uw iPhone 6s plus slecht oplaadt, of niet meer communiceert met uw pc, dan moet hoogst waarschijnlijk de dock connector vervangen worden.
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 85,-
Nu voor:€ 69,99

Apple iPhone 6s plus Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig / geen geluid of krakend geluid komt uit de oorspeaker, dan is deze waarschijnlijk defect. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw exemplaar.
Tijd:40 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 70,-
Nu voor:€ 59,99

Apple iPhone 6s plus Koptelefoon headphonejack aansluiting reparatie
 • Als uw koptelefoon geen geluid meer doorgeeft, of wanneer u nog slechts geluid aan één kant hoort, moet uw koptelefooningang vervangen worden. 
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 84,-
Nu voor:€ 69,99

Apple iPhone 6s plus Trilmodule / trilfunctie reparatie
 • Als uw iPhone 6s plus niet meer trilt of rare geluiden maakt als het trilt. 
Tijd:20 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 65,-
Nu voor:€ 59,99

Apple iPhone 6s plus Achtercamera reparatie
 • Als de sluiter gesloten blijft, er vlekken in de foto's zitten, de flitser blijft branden of dat de camera niet meer focust. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar. 
Tijd:40 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 90,-
Nu voor:€ 79,99

Apple iPhone 6s plus Front camera / voorzijde camera reparatie
 • Als de sluiter van de voor camera gesloten blijft, er vlekken in de foto's zitten of dat de camera niet meer focust. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar.  
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 95,-
Nu voor:€ 69,99

Apple iPhone 6s plus moederbord reparatie
 • HolySmartphone voert als één van de weinige reparateurs ook moederbord reparaties uit op uw toestel. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:2 dagen
Voorraad:Ja
 
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone 6s plus software herstel bij problemen
 • Kunt u niet updaten, activeren, herstellen of is uw iPhone vastgelopen? Dan helpen wij u graag.
Tijd:30 min
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 49,-
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone 6s plus Waterschade Behandeling
 • HolySmartphone biedt een speciale behandeling aan in gevallen van waterschade. Meer dan 70% van de toestellen is nog te herstellen na waterschade.
Tijd:1 dag
Voorraad:Ja
Normale prijs:€ 69,-
Nu voor:€ 49,99

Apple iPhone 6s plus Staat uw reparatie er niet bij?
 • Wij hebben de meest voorkomende reparaties in onze prijslijst opgenomen. Het kan voorkomen dat de prijs voor uw reparatie niet is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden
 

iPhone 6 plus reparatie Zaanstad en omstreken

Bij HolySmartphone staat de klant centraal, vandaar dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Dus is uw iPhone 6s plus kapot of defect? Werkt het beeldscherm niet meer? Is het glas kapot? Of een ander mankement? Dan is dit meestal op afspraak binnen 30 minuten gerepareerd. U kunt ons elke dag per mail of telefoon bereiken voor een afspraak en langskomen. Klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij iedere dag tot 21:00 uur beschikbaar, ook in de weekenden!

Wij ontvangen vele klanten voor iPhone 6s plus reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard Zaanstad, Kennemerland, Zaandam, Heemskerk, Uitgeest, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem,Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan zee, Krommenie, Wormer, Purmerend, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Uitgeest, Volendam, Monnickendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Zaanstad, Saendelft, Seandelft, Randstad, Leiden, Hoorn, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, de Rijp, Volendam, Middenbeemster, Edam, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Heerhugowaard, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog an de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Heiloo, Den ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Velserbroek, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER..

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl je wacht.
 • Iedere dag tot 21:00 uur geopend.
 • No Cure No Pay.
 • U ontvangt een officiële factuur.
Tevens is het mogelijk uw gebruikte of defecte smartphone in te ruilen voor een andere.