Apple iPhone 6s Plus reparatie

Is uw Apple iPhone 6s plus stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw iPhone 6s plus genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Apple iPhone 6s plus. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw iPhone 6s plus ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Apple iPhone 6s plus Scherm reparatie / vervangen (Budget)
 • Is het scherm van uw iPhone 6s plus gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een voordelig imitatiescherm van goede kwaliteit.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 90
Nu voor:€ 79,99

Apple iPhone 6s plus Scherm reparatie / vervangen (Basic)
 • Is het scherm van uw iPhone 6s plus gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een imitatiescherm van hoge kwaliteit.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 120
Nu voor:€ 99,99

Apple iPhone 6s plus Scherm reparatie (Origineel / OEM)
 • Is het scherm van uw iPhone 6s plus gebarsten of kapot? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met een originele / OEM kwaliteit scherm.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 140
Nu voor:€ 124,99

Apple iPhone 6s plus Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw iPhone 6s plus nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:30 min
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 54,99

Apple iPhone 6s plus Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:1 dag
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 49,99

Apple iPhone 6s plus Laadconnector reparatie
 • Laadt uw iPhone 6s plus slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 90
Nu voor:€ 64,99

Apple iPhone 6s plus Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Apple iPhone 6s plus Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 59,99

Apple iPhone 6s plus Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 90
Nu voor:€ 69,99

Apple iPhone 6s plus Frame reparatie
 • Is het frame van uw iPhone 6s plus beschadigd of gebogen? Dan is het mogelijk het frame van uw toestel te vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 109,99

Apple iPhone 6s plus Home knop reparatie
 • Werkt uw homeknop niet meer goed of is deze beschadigd? Dan kunnen wij de homeknop van uw iPhone 6s plus vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 70
Nu voor:€ 44,99

Apple iPhone 6s plus Knoppen reparatie
 • Als de aan- en uitknop, trilknop of volumeknoppen slecht of niet meer functioneren, dan kunnen wij deze voor u vervangen.
Tijd:1 dag
Prijs:€ 69,99

Apple iPhone 6s plus Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw iPhone 6s plus defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 64,99

Apple iPhone 6s plus Headphonejack reparatie
 • Als uw koptelefoon geen geluid meer doorgeeft of wanneer u nog slechts geluid aan één kant hoort moet uw koptelefoonaansluiting worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 64,99

Apple iPhone 6s plus Luidspreker reparatie
 • Speelt uw iPhone 6s plus geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Apple iPhone 6s plus Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 39,99

Apple iPhone 6s plus Trilfunctie reparatie
 • Maakt uw iPhone 6s plus rare geluiden wanneer het toestel trilt? Of vibreert het toestel helemaal niet meer? Dan moet de trilmotor worden vervangen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 75
Nu voor:€ 44,99

Apple iPhone 6s plus Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Apple iPhone 6s plus Software herstel
 • Is de software van uw iPhone 6s plus vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op. Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Apple iPhone 6s plus Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Apple iPhone 6s plus reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Apple iPhone 6s plus niet naar wens of is uw iPhone 6s plus kapot? Dan kunnen wij uw iPhone 6s plus snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste iPhone 6s plus reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde iPhone 6s plus. Daarnaast kunt u ook bij onze Apple experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende iPhone 6s plus reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw iPhone 6s plus waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Apple iPhone 6s plus reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur