Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Reparatie

Is uw Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F) stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Galaxy S7 Edge genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Samsung Galaxy S7 Edge. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Galaxy S7 Edge ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Samsung Galaxy S7 Edge Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw Galaxy S7 Edge gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 250
Nu voor:€ 214,99

Samsung Galaxy S7 Edge Achterkant reparatie / vervangen (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de achterkant van uw Galaxy S7 Edge gebroken of beschadigd? Dan kunnen wij deze vakkundig en snel repareren met een originele kwaliteit onderdeel.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 69,99

Samsung Galaxy S7 Edge Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw Galaxy S7 Edge nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 74,99

Samsung Galaxy S7 Edge Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 49,99

Samsung Galaxy S7 Edge Laadconnector reparatie
 • Laadt uw Galaxy S7 Edge slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 120
Nu voor:€ 89,99

Samsung Galaxy S7 Edge Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Samsung Galaxy S7 Edge Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 150
Nu voor:€ 99,99

Samsung Galaxy S7 Edge Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 79,99

Samsung Galaxy S7 Edge Home knop reparatie
 • Werkt uw homeknop niet meer goed of is deze beschadigd? Dan kunnen wij de homeknop van uw Galaxy S7 Edge vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S7 Edge Knoppen reparatie
 • Als de aan- en uitknop, trilknop of volumeknoppen slecht of niet meer functioneren, dan kunnen wij deze voor u vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S7 Edge Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw Galaxy S7 Edge defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S7 Edge Headphonejack reparatie
 • Als uw koptelefoon geen geluid meer doorgeeft of wanneer u nog slechts geluid aan één kant hoort moet uw koptelefoonaansluiting worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S7 Edge Luidspreker reparatie
 • Speelt uw Galaxy S7 Edge geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S7 Edge Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S7 Edge Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S7 Edge Knox Enrollment Service verwijderen
 • Heeft uw Galaxy S7 Edge beveiliging van Knox en kunt u niet meer in uw telefoon komen? Dan kunnen wij uw telefoon software matig resetten waardoor de Knox beveiliging van uw telefoon af gaat.
Tijd:3 dagen
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 64,99

Samsung Galaxy S7 Edge Software herstel
 • Wanneer uw Galaxy S7 Edge weinig Wifi netwerken toont of wanneer deze slecht verbinding maakt met Wifi, bluetooth of GPS moet deze antenne worden gerepareerd.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Samsung Galaxy S7 Edge Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F) reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Samsung Galaxy S7 Edge niet naar wens of is uw Galaxy S7 Edge kapot? Dan kunnen wij uw Galaxy S7 Edge snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Galaxy S7 Edge reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Galaxy S7 Edge. Daarnaast kunt u ook bij onze Samsung experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Galaxy S7 Edge reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Galaxy S7 Edge waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Samsung Galaxy S7 Edge reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur