Samsung Galaxy S9+ Plus (SM-G965F) reparatie

Is uw Samsung Galaxy S9+ Plus (SM-G965F) stuk? Maak u niet druk! U kunt binnen no-time weer van uw Galaxy S9+ Plus genieten als vanouds; bij HolySmartphone zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Samsung Galaxy S9+ Plus. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Klaar terwijl u wacht! Is langskomen geen optie? Dan kunt u uw Galaxy S9+ Plus ook voor repartie naar ons opsturen!

Wij werken op ´No Cure No Pay´-basis; dus geen onderzoekskosten en wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit onderdelen.

Kies hieronder uw reparatie:

Samsung Galaxy S9+ Plus Scherm reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is het scherm van uw Galaxy S9+ Plus gebroken? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met originele kwaliteit scherm.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 290
Nu voor:€ 259,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Achterkant reparatie / vervangen (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Is de achterkant van uw Galaxy S9+ Plus gebroken of beschadigd? Dan kunnen wij deze vakkundig en snel repareren met een originele kwaliteit onderdeel.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 69,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Accu / batterij reparatie (Originele / OEM Kwaliteit)
 • Gaat de accu van uw Galaxy S9+ Plus nog maar kort mee? Of valt het toestel op willekeurige momenten uit? Dan is de kans groot dat uw batterij moet worden vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 74,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Waterschade herstel
 • In gevallen van waterschade biedt HolySmartphone een speciale chemische reiniging aan. Meer dan 70% van de toestellen met waterschade is nog te herstellen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 49,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Laadconnector reparatie
 • Laadt uw Galaxy S9+ Plus slecht op, is het oplaadpunt beschadigd of communiceert uw toestel niet meer met de PC? Dan moet de oplaadconnector worden vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 120
Nu voor:€ 89,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Camera lens reparatie
 • Is de lens van uw achtercamera gebroken of heeft deze veel krassen? Kom dan zo snel mogelijk langs om schade aan uw achtercamera te voorkomen. Wij kunnen de lens vakkundig vervangen.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 60
Nu voor:€ 44,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Achtercamera reparatie
 • Doet uw achtercamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw achtercamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 150
Nu voor:€ 129,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Voorcamera reparatie
 • Doet uw voorcamera het niet meer? Focust de camera niet meer of zitten er vlekken in de foto’s? Dan moet uw voorcamera worden gerepareerd.
Tijd:3 uur
Normale prijs:€ 100
Nu voor:€ 79,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Knoppen reparatie
 • Als de aan- en uitknop, trilknop of volumeknoppen slecht of niet meer functioneren, dan kunnen wij deze voor u vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S9+ Plus Microfoon reparatie
 • Is de microfoon van uw Galaxy S9+ Plus defect of verstaat de tegenpartij u niet meer of slecht? Dan moet uw microfoon worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S9+ Plus Headphonejack reparatie
 • Als uw koptelefoon geen geluid meer doorgeeft of wanneer u nog slechts geluid aan één kant hoort moet uw koptelefoonaansluiting worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S9+ Plus Luidspreker reparatie
 • Speelt uw Galaxy S9+ Plus geen geluid meer af? Dan moet uw luidspreker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S9+ Plus Oorspeaker reparatie
 • Wanneer er weinig, geen of krakend geluid uit de oorspeaker komt moet de oorspeaker worden vervangen.
Tijd:3 uur
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S9+ Plus Moederbord reparatie
 • Als één van de weinige reparateurs voert HolySmartphone ook moederbord reparaties uit. Mocht u klachten hebben die niet met een standaard reparatie op te lossen zijn kunt u bij ons terecht.
Tijd:3 dagen
Prijs:Op aanvraag

Samsung Galaxy S9+ Plus Knox Enrollment Service verwijderen
 • Heeft uw Galaxy S9+ Plus beveiliging van Knox en kunt u niet meer in uw telefoon komen? Dan kunnen wij uw telefoon software matig resetten waardoor de Knox beveiliging van uw telefoon af gaat.
Tijd:3 dagen
Normale prijs:€ 80
Nu voor:€ 64,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Software herstel
 • Is de software van uw Galaxy S9+ Plus vastgelopen, kunt u niet meer updaten of start uw toestel niet meer goed op. Dan kunnen wij de software van uw toestel herstellen.
Tijd:60 min
Normale prijs:€ 50
Nu voor:€ 34,99

Samsung Galaxy S9+ Plus Overige reparatie
 • Het kan voorkomen dat uw klacht of probleem niet is opgenomen in onze prijslijst of dat het probleem zelfs onbekend is. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samsung Galaxy S9+ Plus (SM-G965F) reparatie bij HolySmartphone

Werkt uw Samsung Galaxy S9+ Plus niet naar wens of is uw Galaxy S9+ Plus kapot? Dan kunnen wij uw Galaxy S9+ Plus snel repareren. Bij HolySmartphone kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Galaxy S9+ Plus reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde Galaxy S9+ Plus. Daarnaast kunt u ook bij onze Samsung experts terecht voor een reparatie als u niet weet wat er mis is met het toestel. Wij zullen het toestel dan gratis voor u onderzoeken.

De meest voorkomende Galaxy S9+ Plus reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Galaxy S9+ Plus waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij ontvangen vele klanten voor Samsung Galaxy S9+ Plus reparaties uit de regio Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Heerhugowaard, Zaanstad, Kennemerland, Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Haarlem, Santpoort, Santpoort-Noord, Egmond aan Zee, Krommenie, Wormer, De Rijp, West Graftdijk, Utrecht, Monnickendam, Ijmuiden, Volendam, Beemster, Edam, West-Friesland, Amsterdam-Noord, Saendelft, Randstad, Leiden, Heiloo, Amstelveen, Hoofddorp, Middenbeemster, Almere, Castricum, Limmen, Velserbroek, Driehuis, Wijk aan Zee, Bergen, Zaandijk, Westzaan, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Assendelft, Wormerveer, Den Ilp, Landsmeer, Osdorp, Velsen, Heemstede (Noord-Holland) EN NOG VEEL MEER...

Waarom HolySmartphone?

 • Reparaties klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • No Cure No Pay
 • U ontvangt een officiële factuur