Wertgarantie reparatie

HolySmartphone officieel reparatie & servicepartner WERTGARANTIE AG/ EWP
 

Partnerschap HolySmartphone – EWP/ Wertgarantie
HolySmartphone is een officieel aangesloten reparatiebedrijf en servicecenter van verzekeringen welke gedekt zijn door EWP/ Wertgarantie, Smartphonepolis, Studentmobiel, GSMweb.nl en Expert. HolySmartphone biedt een uniek concept aan wanneer het om reparaties gaat welke vergoed wordt door uw EWP/ Wertgarantie verzekering. Want waar kunt u hedendaags nog terecht voor reparatie binnen 60 minuten zonder al het overige rompslomp, papierwerk en het invullen van formulieren voor uw verzekering?

HolySmartphone repareert elke smartphone, tablet of laptop welke verzekerd is door EWP/ Wertgarantie. Wij streven ernaar om uw apparaat binnen 60 minuten te repareren terwijl u bij ons in de winkel kunt wachten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Indien uw reparatie langer duurt of er complexe problemen geconstateerd worden, is het mogelijk dat u een gratis smartphone in bruikleen krijgt.


EWP/ Wertgarantie schadeclaim
Wanneer u schade hebt, kunt u dit direct melden aan de klantenservice van EWP / Wertgarantie waarna u het apparaat voor reparatie kunt opsturen voor herstel. Nog sneller is het om direct een afspraak te maken bij HolySmartphone voor een snelle afhandeling van uw defecte smartphone, tablet of laptop. Met genoeg gecertificeerde reparateurs in dienst en bijna alle onderdelen op voorraad, is de reparatie in de meeste gevallen dezelfde dag nog klaar, zelfs binnen 60 minuten op afspraak!
Indien u geen tijd hebt om langs te komen of als de afstand te groot is, kunt u tevens eenvoudig een toestel opsturen via onze online reparatie portal door de juiste reparatie te kiezen en op “toestel opsturen” te klikken. Uw apparaat wordt dan dezelfde dag nog gerepareerd en geretourneerd. Duidelijk, snel en zonder rompslomp!

 

Waarom HolySmartphone bij schade?
HolySmartphone staat voor flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit. Met gecertificeerde reparateurs en personeel welke jarenlange ervaring hebben in het vak, bent u gegarandeerd van professionele hulp en reparatie bij schade aan uw smartphone, tablet of laptop. EWP/ Wertgarantie stelt hoge eisen aan de uitgevoerde reparaties en onderdelen, om hieraan te kunnen voldoen is de gehele reparatie afdeling van HolySmartphone hierop afgestemd. Er wordt gewerkt in een ESD veilige omgeving, onze reparateurs beschikken over de juiste kennis, techniek en er wordt enkel gebruik gemaakt van originele onderdelen, indien niet mogelijk met de hoogste kwaliteit OEM-alternatieven.

Schade melden EWP/ Wertgarantie
Het is heel eenvoudig, u maakt een afspraak voor reparatie via het online afspraak formulier of belt met de klantenservice: 075-6415169. Vervolgens komt u langs met uw apparaat voor de reparatie om erop te wachten of op een later tijdstip/dag naar wens op te halen. Indien u geen eigen risico heeft, betaald u ons helemaal niets! U kunt dan ook het apparaat direct weer meenemen zonder enig papierwerk of het invullen van formulieren, wij nemen al het administratieve werk op ons. Tevens kunt u bij HolySmartphone in de omgeving gratis parkeren.


EWP/ Wertgarantie verzekering afsluiten
Uiteraard biedt HolySmartphone de service aan om samen met u de juiste verzekering af te sluiten welke afgestemd is naar uw wensen en behoeften. Het afsluiten van een verzekering is bij EWP/ Wertgarantie al mogelijk vanaf 1,99 Euro per maand. Wij nemen samen met u in onze winkel de voor- en nadelen van de verschillende af te sluiten pakketten door om zo tot een beter advies te komen.
Onder andere Smartphonepolis.nl, Expert, GSMweb.nl, Phoneworld en studentmobiel kiezen voor de kwaliteit van EWP/ Wertgarantie.

FAQ

- Welke bedrijven zijn aangesloten voor het repareren van mijn EWP/ Wertgarantie AG verzekerd apparaat?
HolySmartphone is een geregistreerd partner van EWP/ Wertgarantie AG. Zaanreparatie (onderdeel van HolySmartphone) is tevens de partner bij verzekering claims.

- Wat te doen bij schade aan smartphone, tablet of laptop welke verzekerd is bij EWP/ Wertgarantie?
U kunt direct uw schade melden bij HolySmartphone via het contactformulier, online afspraak portal of door te bellen naar 075-6415169. Samen kijken wij naar de best beschikbare tijd/dag om uw apparaat binnen 60 minuten te repareren.

- Moet ik de kosten van de reparatie voorschieten?
Nee, u betaald ons of EWP / Wertgarantie helemaal niets voor de reparatie. Wij regelen al het administratieve werk. U betaald enkel het eigen risico aan HolySmartphone indien dit van toepassing is.

- Waar kan ik een afspraak maken voor het repareren van mijn smartphone of tablet?
Dit kan telefonisch: 075-6415169, per mail: info@holysmartphone.nl of u kunt langskomen in onze winkel: Heiligeweg 43-A, 1561DE KROMMENIE.
Indien u verzekerd bent bij EWP/ Wertgarantie kunt u gemakkelijk online een afspraak inplannen voor het laten repareren van uw smartphone of tablet bij HolySmartphone.

- Ik ben verzekerd bij EWP/ Wertgarantie en mijn telefoon/tablet is gevallen, wat nu?
Er is geen reden tot zorgen, neemt u direct contact op met HolySmartphone om uw apparaat meestal dezelfde dag nog te laten repareren door een erkend en professioneel reparateur.


 

- Smartphone of tablet opsturen naar EWP/ Wertgarantie voor reparatie en herstel?
Dat is niet nodig, want HolySmartphone biedt de service om uw toestel binnen 60 minuten professioneel te repareren. U kunt online een afspraak inplannen en langskomen voor de reparatie, zo bent u verzekerd van snelle reparatie onder het genot van een kopje koffie, in plaats van uw toestel voor weken kwijt te zijn!
 

- Mijn toestel kan niet gemaakt worden, wat nu?
Geen punt, in overleg met EWP/ Wertgarantie AG kunnen wij u voorzien van een gelijkwaardig apparaat.

- Mijn telefoon heeft vochtschade/ is in water gevallen, valt dit onder de verzekering?
Ja, elke soort schade valt onder uw verzekering. In heel veel van de gevallen kunnen wij smartphones met waterschade met databehoud repareren. Onze reparateurs beschikken over de juiste bekwaamheid, techniek en opleiding hiervoor.

- Kan ik bij HolySmartphone een smartphone/ tablet of laptop kopen en direct laten verzekeren?
Ja, dat is mogelijk. U loopt dan de winkel uit met een goed en verzekerd product!